Pomocné a prídavné látky

Mäsové a rybie výrobky Sme lídrom v oblasti výroby kvalitných solených nastrekovaných/masírovaných výrobkov Vašim rozhodnutím je vyrábať šunku bez fosfátov, alebo s fosfátmi, bez želírujúcich prísad, alebo s, či produkty so zvýšenou výťažnosťou, alebo nie, s pridaním glutamanu, alebo bez. V kombinácii s naším enzymatickým prípravkom vždy urobíte správne rozhodnutie. Či vo forme kvapalnej alebo disperznej, naše prípravky sú v súlade so všetkými hygienickými normami a prispôsobené najnovšiemu vývoju a štandardom v oblasti potravinárskej technológie.

  • Kutrovacie látky
  • Stabilizátory čerstvosti a trvanlivosti
  • Hydrokoloidy
  • Farbivá, prírodné, prírodne identické
  • Mäsové proteíny
  • Vlákniny
  • Tekuté prípravky na báze potravinárskych kyselín

Mlieko a výrobky z mlieka

  • Laktáza Enzymatický prípravok na rozklad laktózy, určený pre výrobu bezlaktózových potravín
  • Syridlá
  • Mikrobiálna ochrana – SAPRONA SLI Prírodný konzervant určený k ochrane širokého spektra potravín. Prípravok nie je nutné deklarovať!
  • Natamycín Fungicíd polyenovej makrolidovej skupiny určený na povrchové ošetrenie niektorých druhov syrov a trvanlivých sušených klobás a salám.

Pekárenské výrobky Máme k dispozícii enzým k výrobe vysoko kvalitných a cenovo dostupných pekárenských zmesí. Vďaka rozvoju vo využívaní transglutaminázy - mikrobiálneho enzýmu – sme schopní pozitívne zmeniť vlastnosti pekárenských výrobkov v priemyselnej výrobe. S enzýmami radu SAPRONA trvalo zlepšujeme a skvalitňujeme úroveň hotových výrobkov.