nariadenie EFSA
Nariadenia a smernice

Potravinárske enzýmy: aktualizované vedecké usmernenie EFSA

Nový dokument, ktorý aktualizuje predchádzajúce usmernenie EFSA z roku 2009, zohľadňuje najnovší vedecký vývoj v rôznych oblastiach hodnotenia rizika potravinárskych enzýmov.

Zahŕňa najmä nové kritériá na charakterizáciu mikroorganizmov používaných pri ich výrobe, aktualizovanú metodiku odhadu expozície zo stravy a podmienky, za ktorých sa nevyžadujú toxikologické testy.

Usmernenie sa zverejňuje spolu so správou o výsledku verejnej konzultácie, ktorá sa uskutočnila začiatkom tohto roka, a súvisiacich činností zapojenia zainteresovaných strán.

Scientific Guidance for the submission of dossiers on Food Enzymes

Outcome of the public consultation and other activities to update the scientific guidance for the submission of dossiers on food enzymes

 

zdroj: https://www.mpsr.sk/potravinarske-enzymy-aktualizovane-vedecke-usmernenie-efsa/526-111-526-17266/


Kontaktujte nás

Adresa firmy FermentaPro s. r. o.

Adresa

FermentaPro s.r.o.,
Korunská 2,
841 10 Bratislava - Devín

Fakturačné údaje

IČO: 35774223
IČDPH: SK 2020255622

×
Cookies Detaily
Táto webstránka používa súbory cookies

Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.